Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

Carrizosa alerta que votar al PSC a les municipals pot servir per "afermar ERC, penjar llaços grocs o pagar xiringuitos"


ACN Sitges

19-05-2019 9:40

El portaveu de Cs al Parlament diu que la formació taronja represnta l'únic vot útil constitucionalista

Candidatura de Ciutadans a Sitges. Ciutadans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha alertat que votar el PSC pot anar dirigit a "afermar ERC, penjar llaços grocs a l'ajuntament o a pagar xiringuitos com l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)". En un acte a Sitges, ha fet una crida a confiar en Cs perquè "és el dic de contenció del separatisme" i l'"únic vot útil constitucionalista". De la seva banda, el candidat a l'alcaldia, Manu Rodríguez, ha dit que una de les primeres coses que farà si és alcalde és "alliberar Sitges de l'AMI" i exigir la restitució dels diners pagats "indegudament a aquest 'xiringuito' separatista que fomenta la divisió".

El candidat de Cs ha afirmat també que si als ciutadans els preocupa "tenir una administració que es preocupi per tots, pensin com pensin" han de votar Cs.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.