Vegueria del Penedès

GAY PRIDE

Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai


ACN/ Pol Solà Sitges

09-06-2019 19:22

El desè festival Gay Pride arriba al seu clímax amb música, festa, poca roba i visitants d'arreu del món

Carrosses, comparses i milers de persones omplen el passeig Marítim de Sitges en la desfilada de l'Orgull Gai. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Milers de persones han omplert aquest diumenge a la tarda el passeig Marítim de Sitges per veure la desfilada de les carrosses i comparses amb motiu de l'Orgull Gai. És l'acte més multitudinari dels deu dies que dura el Gay Pride Sitges 2019, plens de festa, música i espectacle. Un any més, les carrosses tematitzades o simplement engalanades per l'ocasió han transportat nombroses persones de totes les tendències sexuals disfressades o vestides amb poca roba.

Poc abans de les cinc de la tarda s'acabaven de preparar els diversos remolcs estirats per tractors, els potents altaveus i els últims retocs a les complexes vestimentes i els acurats maquillatges. Talons alts, màscares, perruques, lluentons, collarets, disfresses d'animals, mariners, policies, grecs clàssics, hippies, indis o vaquers, entre altres, i tot tipus de complements i peces de vestir han guarnit els participants en la desfilada, que ha estat contemplada per un nombrós públic LGTBI i heterosexual procedent d'arreu del món. Les cançons a un alt volum, el ball, les batucades, els crits i les fotografies del públic han amenitzat la desfilada, que ha acabat poc abans de les set de la tarda després d'anar i tornar pel passeig Marítim.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.