Vegueria del Penedès

PACTES DE GOVERN

PSC i Impulsem Cunit arriben a un acord de govern i es repartiran l'alcaldia


Redacció Cunit

13-06-2019 21:31

Les assemblees i els òrgans de govern dels dos partits han aprovat majoritàriament un pacte de govern estable pel proper mandat

PSC i Impulsem Cunit arriben a un acord de govern i es repartiran l'alcaldia. PSC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El PSC i Impulsem Cunit han arribat a un acord de govern i es repartiran l'alcaldia dos anys cada partit. Els resultats de les passades eleccions municipals van fer del PSC de Cunit i Impulsem Cunit les dues forces amb mes suport al municipi, sumant entre les dues 9 regidors (5 PSC i 4 IMPULSEM CUNIT), suficients per la constitució de la majoria del plenari.

Durant aquestes setmanes s’ha treballat intensament per tal de definir un acord que permeti la investidura i un govern estable durant el proper mandat. L'acord es basa en un full de ruta compartit d’obra de govern pels propers quatre anys; la conformació d’un cartipàs municipal amb la meitat de les regidories per cadascuna de les formacions, i la repartició de l’alcaldia durant aquest mandat, els primers dos anys pel PSC i els darrers dos anys per Impulsem Cunit.

El full de ruta compartit passa per un programa compartit de govern per tal de "tirar endavant els projectes estratègics pel Cunit dels propers 4 anys i que permeti superar una divisió històrica a la política cunitenca i que encari el futur en confiança". Les dues formacions defensen que l'acord representa el pluralisme polític del municipi. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.