Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

La biblioteca Joan Oliva de Vilanova tanca parcialment per unes obres de millora


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-06-2019 13:02

Es realitzaran actuacions per millorar la funcionalitat, la seguretat i l'accessibilitat d'aquest equipament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La biblioteca Joan Oliva veurà limitats els seus serveis durant els mesos de juliol i agost per obres. Durant aquest període es realitzaran actuacions per millorar la funcionalitat, la seguretat i l'accessibilitat d'aquest equipament.

De l'1 al 31 de juliol la biblioteca de la plaça de la Vila mantindrà obert el servei de préstecs i retorns, tot i que no es podrà accedir a les sales. De l'1 al 31 d'agost la Joan Oliva romandrà tancada. Al llarg d'aquest mes la biblioteca Armand Cardona obrirà cada dia, de dilluns a divendres.

Les obres formen part del projecte global de millora iniciat el 2018 i que es realitza gràcies a l'aportació de les tres administracions implicades en la gestió del servei municipal de biblioteques: l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Passats més de 20 anys des de la inauguració de l'actual edifici, l'actuació pretén posar al dia l'equipament i apropar-lo als nous usos de les biblioteques públiques així com millorar la seguretat de l'equipament.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.