Vegueria del Penedès

PESCA

Un vermut popular, un showcooking i un sopar, activitats destacades de les jornades gastronòmiques de peix i marisc de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-07-2019 17:26

La primera edició comptarà amb la presència de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà

Un vermut popular, un showcooking i un sopar, activitats destacades de les jornades gastronòmiques de peix i marisc de Vilanova. Ajuntament de Vilanov

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Port pesquer acollirà dissabte la primera edició de les jornades gastronòmiques de peix i marisc de Vilanova i la Geltrú. Un vermut popular, un showcooking amb la participació del xef Oriol Castro, i un sopar, són les activitats destacades d'aquesta iniciativa.

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, serà present en el sopar, cuinat en viu per pescadors i mariners locals. La jornada començarà amb el vermut popular, a partir de les 12 h al Port, amb la col·laboració de Temps de Vi, Patates Piqué i la vermuteria Canalla.

A partir de les 20 h el xef Oriol Castro, recentment reconegut amb dues estrelles Michelin, oferirà un "showcooking" en directe dins del recinte de la subhasta del peix, a la a Llotja.

El sopar gastronòmic, a partir de les 20.30 h estarà format per un menú degustació amb 5 plats de la cuina marinera local:

•    Gamba, llagostí i escamarlà de Vilanova sobre llit de sal Maldón.
•    Degustació de tastets de Sushi de tonyina vermella de Vilanova
•    Cassoleta tradicional de sípia a la bruta
•    Sardines de Vilanova a la brasa
•    Tastet de pota de pop de Vilanova a la planxa amb un toc d'oli d'oliva D.O Siurana

El preu del tiquet per aquest sopar és de 25 € per persona (beguda a part) i es pot comprar anticipadament a www.llotjavilanova.com. 

El sopar es complementarà amb les propostes vitivinícoles de Temps de Vi, la música de la banda "Somorrostro", una barra amb gintònics davant del mar amb la música de DJ. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.