Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE MÚSICA

Sons Solers exhaureix entrades a poques hores de celebrar la sisena edició


ACN Sant Pere de Ribes

12-07-2019 17:44

El festival, amb un aforament màxim de poc més de 1.000 persones, té Joan Dausà i Joan Miquel Oliver com a caps de cartell

Pla general del concert de Joan Colomo a l'edició 2015 de Sons Solers. Sons Solers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sons Solers ha exhaurit les entrades disponibles a poques hores de donar el tret de sortida a la sisena edició, que se celebrarà aquest divendres al vespre als jardins de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. L’esdeveniment, autodefinit com un ‘slow festival’, ha arribat un any més al màxim d’aforament previst, de poc més de 1.000 persones. El recinte obrirà portes al vespre i arrencarà amb els concerts d’Intana i Pavvla. Al voltant de les 22 h serà el torn de Joan Miquel Oliver, seguit de Joan Dausà. La nit acabarà amb una sessió de Delafé DJ, mentre tot el festival estarà amenitzat per Zebrass Marching Band.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.