Vegueria del Penedès

APARCAMENT

Entra en funcionament la nova àrea d’autocaravanes de Subirats


Redacció Subirats

16-07-2019 20:37

La nova àrea té una capacitat de 4 places, exclusivament per autocaravanes i campers, les quals poden estacionar-hi un màxim de 48 hores

Entra en funcionament la nova àrea d’autocaravanes de Subirats. Ajuntament de Subirats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Subirats disposa d’una nova zona d’autocaravanes i zona d’esbarjo ubicada a l’estació de tren de Lavern, al costat de l’equipament municipal per al lloguer de bicicletes, Bikemotions,  i a prop de l’Oficina de Turisme de Subirats.

La nova àrea té una capacitat de 4 places, exclusivament per autocaravanes i campers, les quals poden estacionar-hi un màxim de 48 hores. Els serveis que si ofereixen són: càrrega d’aigua potable, eliminació d'aigües residuals; buidatge d’aigües grises, aigües netes i aigües negres; i una zona de pícnic arbrada. Els serveis de l’àrea són gratuïts i la neteja i manteniment són gestionats per l’Ajuntament de Subirats.

La nova àrea d’autocaravanes amb tots els serveis, es complementa amb el producte turístic “L’Encant de Subirats en autocaravana” vinculat a les Rutes enoculturals i l’oferta de cellers, caves, cases de turisme rural i restaurants del municipi, que ofereixen aparcament gratuït als autocaravanistes, i en els quals es permet estacionar autocaravanes en espais habilitats dins de les seves propietats privades per un període de 2 nits i 4 autocaravanes, com a màxim.

El projecte va començar l'any 2009, quan l'Ajuntament de Subirats a través del seu Patronat de Turisme i algunes empreses del municipi van signar un acord de col·laboració amb la Unió Caravanista de Catalunya per donar a conèixer i promocionar els atractius paisatgístics, culturals i gastronòmics de Subirats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.