Vegueria del Penedès

INCENDI

Ensurt per un foc forestal al Camí del Riu de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

22-07-2019 21:01

L'Ajuntament fa una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal

Ensurt per un foc forestal al Camí del Riu de Sant Sadurní. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge al vespre va tenir lloc un petit incendi al Camí del Riu, al costat de la riera de Lavernó, a l'alçada de Sant Sadurní, on es van cremar un 500 metres quadrats de matolls, que els Bombers i diverses dotacions dels ADF de la comarca, així com voluntaris, van aconseguir controlar de seguida.

Aquesta setmana es manté en Alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor i s’ha posat en prealerta el Pla INFOCAT pel risc l’incendi forestal, almenys fins dijous.

Des de l'Ajuntament, així com des de Protecció Civil de la Generalitat, han fet una crida a la col·laboració i compromís de tothom per evitar situacions de risc en l’entorn forestal i, especialment, evitar llençar qualsevol burilla des d’un vehicle, encara que sembli apagada. Amb una ventada pot revifar i ser l’inici d’un foc forestal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.