Vegueria del Penedès

BÀSQUET

Nou éxit del Torneig “Bàsquet 3x3 Sitges” en la seva 26è edició


Redacció Sitges

15-08-2019 18:50

Torneig “Bàsquet 3x3 Sitges”. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La “Fragata” va ser l’escenari aquest cap de setmana (10 i 11 d'agost) d’un dels torneigs de referència de bàsquet català a l’estiu, el 3x3, que celebrava la seva 26è edició. El torneig d'aquest any, està dins el circuit dels 3x3 de la Federació Catalana, amb projecció internacional, on Sitges ha estat la primera seu de la temporada.

L’organització va corre a càrrec del Bàsquet Sitges (Club Bàsquet Sitges i el Club Esportiu Sitgetà de Basquetbol) i de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges.

La competició va ser històrica ja que es van superar les previsions de participació arribant a la xifra de 133 equips, més de 530 participants que han jugat un total de 277 partits entre els dos dies. Tots ells s'han donat cita a les 5 pistes exteriors habilitades per a l'ocasió, que han vestit un escenari immillorable a la plaça de la Fragata, sota l'església parroquial i tocant el Passeig de la Ribera de Sitges

Un any més, el torneig ha estat obert a les categories Mini, Infantil, Cadet, Júnior i Sènior, femenines i masculines. Dissabte 10 d'agost s'ha disputat el torneig en categoria Júnior i Sènior, mentre que el de Mini, Infantil i Cadet s'ha desenvolupat durant el diumenge 11.

Els guanyadors de cada categoria d’aquest 26è Torneig de Bàsquet '3x3 Sitges' es classifiquen per a la final del Circuit 3x3 FCBQ prevista per finals del mes de juliol de 2020 a Barcelona. En categoria Sènior masculina, l'equip que presenti el millor rànquing global després de la disputa de les proves del circuit de la FCBQ, accedirà al Challenger Europeu, classificatori pel World Tour FIBA. A les categories Júnior i Sènior, el rànquing serà puntuable pel Circuit FIBA 3x3.

Quant als guanyadors en Sènior Masculí es va imposar l’equip de “THE APPLES 3X3”, en Sènior Femení “OW MAMA”. Entre altres categories, va destacar la dels Cadets, que va tancar el 3X3 diumenge, on van guanyar en categoria masculina “ROSITA TEAM”, i en el cadet femení “QUINA CALOR”.

El 3x3 del 2019 ha deixat aquests campions i subcampions:

Mini Masculí:

1er : FIRE BALL
2on: BUSTERS


Mini Femení:

1er :  LES BARÇALONAUTES
2on : TEAM JUMP


Infantil Masculí:

1er : BIG FOUR,
2on: XAMPINYONS

Àlbum d'imatges

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.