Vegueria del Penedès

ESTRATÈGIA TERRITORIAL

Els alcaldes de Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix i Pontons uneixen forces per millorar els serveis municipals


Redacció Torrelles de Foix

28-08-2019 12:11

Preparen acords en la recollida d’escombraries porta a porta, la vigilàcia municipal i traspassar a la Mancomunitat la gestió de la deixalleria

Els alcaldes de Sant Martí Sarroca, Torrelles de Foix i Pontons uneixen forces per millorar els serveis municipals. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest mes d’agost hi ha hagut una trobada entre l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés, l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, i l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, per tractar temes que els afecten conjuntament, com a municipis veïns. La reunió va ser molt profitosa i en els propers mesos s’analitzarà la viabilitat d’implementar els diversos acords, que van des del servei de recollida d’escombraries porta a porta, reforçar i compartir les plantilles de vigilants municipals per fer front a l’incivisme i a la inseguretat ciutadana o traspassar a la Mancomunitat Penedès-Garraf la gestió de la deixalleria municipal que comparteixen els tres municipis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.