Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detingut quan intentava endur-se una trentena d’extintors amb dos carrets de la compra al Vendrell


ACN El Vendrell

14-09-2019 10:08

Els vigilants de l’estació de Sant Vicenç de Calders van donar l’avís als Mossos d’Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un home de 35 anys quan intentava endur-se una trentena d’extintors amb dos carrets de la compra d’uns magatzems d’Adif al municipi del Vendrell. Els vigilants de l’estació de Sant Vicenç de Calders van donar l’avís a la policia i l’home, amb diversos antecedents policials, va ser arrestat. D’altra banda, els Mossos també van detenir dijous una dona de 35 anys i un home de 45 per robar cablejat de coure de l’interior de dues casetes d’Endesa a Salou (Tarragonès). La parella, veïna de Tarragona, també tenia nombrosos antecedents. Els tres detinguts estan acusats d’un suposat delicte de robatori amb força i estan pendents de passar a disposició judicial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.