Vegueria del Penedès

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS

Papà Mozart, amb Roger i Joan Pera, inaugura la temporada d'arts escèniques de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

25-09-2019 9:24

L'espectacle és molt més que un concert de l'Orquestra Simfònica del Vallès

Papà Mozart amb Roger i Joan Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès és l’espectacle inaugural de la temporada. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte 28 de setembre, a les 19h, arriba a l’Auditori Municipal Papà Mozart l’espectacle que obre la nova temporada de setembre’19 a gener’20.

Els actors Joan Pera i Roger Pera, pare i fill, es posen en la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfgang Amadeus Mozart, pare i fill, per reviure les esperances, les pors, les ambicions i l'estima que envolten tota relació paternofilial a través d'un text perfilat amb mà de mestre pel dramaturg Sergi Belbel.

Amb direcció escènica de Miquel Górriz i direcció musical de Rubén Gimeno gaudirem de la música eterna de W.A. Mozart amb un programa basat en les seves obres cèlebres: obertura Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro, Simfonia de les joguines (Leopold Mozart), Simfonia concertant, Sonata alla turca, Simfonia núm. 41 Júpiter, entre d’altres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.