Vegueria del Penedès

SOREA

Cubelles amplia la xarxa d’hidrants del municipi per prevenir incendis


Redacció Cubelles

27-09-2019 22:38

El cost de la instal·lació l’assumeix íntegrament la Diputació de Barcelona

Cubelles amplia la xarxa d’hidrants del municipi per prevenir incendis. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat un increment dels hidrants que hi ha distribuïts per tot el terme municipal, com a mesura preventiva d’incendis. El cost del subministrament i instal·lació dels 33 nous hidrants, que anirà a càrrec de Sorea com a empresa que gestiona tot el cicle de l’aigua a la vila, té un cost de 138.428,26€ i està totalment subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Amb aquesta actuació, la xarxa d’hidrants del municipi arriba a les 120 unitats distribuïdes per tota la vila, en especial en aquells espais més crítics a l’hora de lluitar contra possibles incendis.

D’acord amb el RD 513/2017, de 22 de maig, pel qual s’aprova el reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis, els municipis són responsables de disposar d’una xarxa d’hidrants suficient per donar cobertura a tots els edificis existents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.