Vegueria del Penedès

RECONEIXEMENT

L'Institut d'Estudis Penedesencs concedeix la Medalla d’Honor 2019 al sitgetà Lluís Jou


Redacció Sitges

03-10-2019 9:39

Ha estat director general de Política Lingüística de la Generalitat i és secretari de la Fundació Stäpmpfli i membre del Patronat de la Fundació Pau Casals

L'Institut d'Estudis Penedesencs concedeix la Medalla d’Honor 2019 al sitgetà Lluís Jou. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Junta Directiva de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) ha concedit la Medalla d’Honor de l’IEP de l’any 2019 al sitgetà Lluís Jou i Mirabent. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona el 1977 i notari per oposició a Astúries, Calafell i Barcelona. Des de 2005 és, a més, arxiver de protocols de Barcelona.

Per que fa a l'experiència pública, va ser secretari de l’Àrea de Dret del II Congrés Internacional de Llengua Catalana (1985-1986) i ha estat director general de Política Lingüística de la Generalitat (1996/2003). És acadèmic de número de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya des de 2008 i actualment n’és el President. A més, és membre de l’Institut d’Estudis Catalans des de 2016, membre de la Fundació Noguera, patró i secretari de la Fundació Stäpmpfli i membre del Patronat de la Fundació Pau Casals del Vendrell.

La medalla es lliurarà el proper 11 d’octubre a continuació de la taula rodona “El memorialisme al Penedès contemporani”, a l'Auditori del Vinseum.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.