Vegueria del Penedès

CINEMA FANTÀSTIC

L'actor Javier Botet rep el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges


ACN/ Pere Francesch Sitges

07-10-2019 Última revisió: 08-10-2019 8:41

Ha actuat a '[Rec]', 'La cumbre escarlata', 'Expediente Warren: El caso Enfield' (2016) i les dues parts d''It'

L'actor Javier Botet rep el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges, el 7 d'octubre del 2019. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'actor Javier Botet ha rebut aquest dilluns el Premi Màquina del Temps del Festival de cinema de Sitges. En la seva breu intervenció, ha agraït el guardó i ha assenyalat que tot el que ha fet en la seva trajectòria cinematogràfica va en la direcció del cinema que Sitges estima. Actor de cinema i televisió, i director i guionista de curtmetratges, la seva carrera cinematogràfica està íntimament lligada a la del gènere fantàstic. Com ha explicat el certamen, la seva particular complexió física va cridar l’atenció de Brian Yuzna per a un petit paper a 'Sota l’aigua tranquil·la'. Botet va terroritzar posteriorment el públic amb la seva interpretació de la nena de Medeiros a la saga '[Rec]'. Ha col·laborat amb Álex de la Iglesia i Carlos Vermut i ha participat als films 'La cumbre escarlata' (2015) de Guillermo del Toro, a 'Expediente Warren: El caso Enfield' (2016) i a les dues parts d''It'.

El guardó li han entregat moments abans de la projecció de 'Amigo', film en el qual Botet n'és un dels guionistes i protagonistes. A 'Amigo', després d’un greu accident, el David decideix acollir i cuidar a casa seva el seu millor amic, el Javi. Entre tots dos, però, no trigaran a aflorar les disputes, posant de manifest una relació enverinada i homicida que tenen.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.