Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El JFA supera al Deportiu gràcies a la defensa


Òscar Andreu Vilanova i la Geltrú

09-10-2019 12:21

Les noies del júnior del Samà els hi cal temps per ajustar un atac, que a dia d’avui està lluny de la seva millor versió

Bàsquet Samà Vilanova-JFA - CF Reus. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Bàsquet Samà Vilanova-JFA va jugar el segon partit de la competició Interterritorial en el seu primer any de júnior. L’objectiu que s’havien marcat era el de millorar la intensitat i el treball defensiu de la primera jornada.

L’inici del partit va estar dominat per les visitants amb un joc ràpid i vertical. La defensa samista no era capaç de parar les penetracions reusenques i només la falta d’encert rival no va fer que s’obrissin escletxes grans en el marcador. Aquest fet  i una major pressió defensiva de les vilanovines va canviar el dibuix del partit. El Samà va començar a dominar el ritme, i tot i la falta de fluïdesa ofensiva, va ser capaç de capgirar el marcador.

Victòria molt soferta de tot l’equip que va estar recolzat pel treball conjunt amb jugadores cadets.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.