Vegueria del Penedès

SENTÈNCIA 1-O

Prop d’un miler de persones participen en l’inici de la Marxa per la Llibertat a Tarragona


ACN/ Eloi Tost Tarragona

16-10-2019 14:44

Els concentrats caminaran aquest dimecres fins a Vilafranca del Penedès

Prop d’un miler de persones participen en l’inici de la Marxa per la Llibertat a Tarragona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

🙌 #MarxesXLlibertat

La Columna de Tarragona ja és al Vendrell! Moment per dinar i seguir cap a Vilafranca, final d'etapa d'avui! Vens amb nosaltres?

🚶‍♀️🚶‍♀️SUMA'T A LA MARXA!🚶‍♂️🚶‍♂️ pic.twitter.com/RZzrePRJk3

— Òmnium Baix Penedès 🎗 (@OmniumBaixPen) October 16, 2019

Prop d’un miler de persones han començat aquest dimecres al matí la Marxa per la Llibertat des de Tarragona. Els participants caminaran durant tres dies fins a Barcelona. En la primera jornada està previst que arribin fins a Vilafranca del Penedès. En la mobilització hi han participat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; i l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, així com altres diputats independentistes del Parlament. Abans d’arrencar, les entitats convocants ANC, Òmnium Cultural i CDR, han animat a tothom a sumar-se en una mobilització “ferma i pacífica”. La marxa l’han encapçalat un grup de grallers i timbalers que han animat la caminada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.