Vegueria del Penedès

RUTA GASTRONÒMICA

Cubelles i Cunit tornen a sumar forces per a les VII Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim


Redacció Cubelles

31-10-2019 14:46

Es duran a terme, juntament amb la IV Mostra de Tapes, durant tot el mes de novembre

Presentades les VII Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest mes de novembre tornen les VII Jornades Gastronòmiques i la IV Mostra de Tapes del Penedès Marítim, que es realitzaran de l’1 al 30 de novembre de 2019. Les regidories de Turisme de Cubelles i Cunit mantenen aquesta aposta del Penedès Marítim, amb la finalitat de consolidar aquest certament al mes de novembre, per a promocionar i recolzar en temporada baixa un sector que és ambaixador i aparador dels nostres municipis: el de la restauració.

Una altra finalitat de la campanya és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent al municipi, fet que no deixar de ser una campanya de promoció d’un actiu turístic del municipi i una forma de recolzar al sector durant la tempora baixa. A l'igual que a la darrera edició tots els participants a la campanya, per a cada menú que degustin, rebran una entrada gratuïta per a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel vàlida durant tot el mes de novembre i desembre.

Per aquesta s'editaran 2.000 llibrets amb tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.