Vegueria del Penedès

PATRONAL

Dimiteix el secretari general de la FEGP, Isidre Also, i part de l'equip tècnic després del canvi de presidència


Redacció Vilanova i la Geltrú

08-11-2019 14:28

Els tres treballadors de la Federació Empresarial del Gran Penedès ha presentat la seva 'baixa voluntària i de manera immediata'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres al matí, el gerent de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Isidre Also, ha presentat la seva baixa voluntària de l'entitat. De fet, Also i dues treballadores més de l'equip tècnic de la patronal han plegat en bloc, tot just coincidint amb l'inici de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú i només un més després de la renovació de la presidència de l'entitat, que ara dirigeix Neus Lloveras.

En un comunicat que ha fet arribar als socis de l'entitat i col·laboradors que des d'avui estan desvinculats laboralment de l'entitat "en forma de baixa voluntària i de manera immediata": "Hem expressat el nostre agraïment a l'entitat i a totes les persones que ens han fet costat durant tots aquests anys", han comunicat Isidre Also, Míriam Sánchez i Susanna Gómez, que consideren que amb el canvi de presidència s'inicia una nova etapa en l'entitat i que ells se senten responsables de l'etapa anterior, per això no encaixarien d'ara endavant.

Isidre Also ha estat el màxim responsable tècnic de la patronal local i un dels impulsors de la seva expansió pel territori penedesenc. Also era fins ara el secretari general de Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i és actualment conseller delegat de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.