Vegueria del Penedès

RODATGE

Bershka grava el seu nou anunci a la pedrera de Garraf


Redacció Sitges

21-11-2019 9:20

La nova sèrie de Netflix Hache mostra al seu tràiler oficial algunes escenes rodades a Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els rodatges a la comarca del Garraf estan vivint una tardor molt activa, segons avança l'agència local de promoció Node Film Clúster a través de les seves xarxes socials. La marca de roba Bershka, dirigida juvenil, ha gravat el seu nou anunci de publicitat a la pedrera de Garraf.

D'altra banda, també s'ha estrenat aquest mes la nova sèrie de Netflix "Hache", protagonitzada per Adriana Ugarte i Javier Rey, que ja mostra en el seu tràiler oficial algunes escenes rodades a Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i la Torre del Veguer, un emplaçament que també ha acollit el rodatge d'un altre anunci publicitari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.