Vegueria del Penedès

GENT GRAN

Cubelles organitza un servei especial perquè ningú passi el Nadal en soledat


Redacció Cubelles

20-12-2019 8:21

Les persones que estiguin soles poden inscriure’s als sopars i àpats que tindran lloc a la residència Templis Atlantis

Cubelles organitza un servei especial perquè ningú passi el Nadal en soledat. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll,  ha publicat aquesta setmana un ban en el què s’anuncia que les persones que es trobin soles aquests dies de Nadal, prèvia inscripció, podran fer els tradicionals sopars del 24 i 31 de desembre i els dinars del 25 de desembre i l’1 de gener, en companyia.

Tots els àpats es faran a la Residència Templis Atlantis de Cubelles, ubicada a l’Av. Catalunya, 18. Si alguna persona necessita també que s’habiliti transport caldrà que ho manifesti en el moment de formalitzar la inscripció i es podrà programar el trasllat fins al lloc dels àpats.

Les persones interessades s’han d’adreçar als Serveis Socials municipals fins el 23 de desembre pels àpats de Nadal i fins el 30 de desembre per Cap d’Any i Any Nou, o bé, de forma excepcional per les persones que no es puguin desplaçar a formalitzar-la, al telèfon 630 570 751.  

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.