Vegueria del Penedès

ACCIDENT

Recomanen confinament a Banyeres del Penedès en cas de notar el fum d'un camió incendiat que portava material perillós


ACN Banyeres del Penedès

16-01-2020 11:07

L'AP-7 està tallada a Castellet i la Gornal en sentit nord

AP7. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Protecció Civil ha recomanat el confinament a Banyeres del Penedès (Baix Penedès) en cas de notar molèsties pel fum d'un camió que portava material perillós i que s'ha incendiat a l'AP-7, al quilòmetre 207,5, a l'altura de Castellet i la Gornal. L'autopista està tallada en sentit nord i es fan desviaments per l'AP-2.

El vehicle pesant transporta 10 dipòsits de 1.000 litres de formaldehid cadascun. No hi ha danys personals. Set dotacions dels Bombers treballen en el foc, que ha afectat la tractora i ha passat a la caixa del camió, que ha cremat totalment. Han rebut l'avís a les 8.31 hores. Quan han arribat, el conductor estava fora del vehicle. El pla Transcat s'ha activat en estat d'alerta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.