Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Aixequen la recomanació de confinament a Banyeres del Penedès en cas de notar el fum d'un camió incendiat


ACN Banyeres del Penedès

16-01-2020 12:53

Els Bombers ja han apagat el foc del vehicle, que portava matèries perilloses

Aixequen la recomanació de confinament a Banyeres del Penedès en cas de notar el fum d'un camió incendiat. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Protecció Civil ha aixecat la recomanació de confinament a Banyeres del Penedès en cas de notar molèsties pel fum d'un camió que portava material perillós i que s'ha incendiat a l'AP-7, al quilòmetre 207,5, a l'altura de Castellet i la Gornal. Els Bombers ja han apagat el foc. L'autopista està tallada en sentit nord i es fan desviaments per l'AP-2. El vehicle pesant transportava 10 dipòsits de 1.000 litres de formaldehid cadascun. No hi ha danys personals. Set dotacions dels Bombers han treballat per apagar el foc. Les flames han afectat la tractora i han passat després a la caixa del camió, que ha cremat totalment. Han rebut l'avís a les 8.31 hores. Quan els Bombers han arribat, el conductor estava fora del vehicle. El pla Transcat s'ha activat en estat d'alerta. També s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.