Vegueria del Penedès

PROTOCOL

Carta Oberta a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès


Associació Veïns Sant Julià Vilafranca del Penedès

27-01-2020 11:04

Mural de la Plaça de la Sardana . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 19 la nostra entitat var organitzar una jornada de Portes Obertes al local social de la Plaça de la Sardana coincidint amb la presentació oficial del mural que llueix la façana i que el passat mes de desembre va pintar la Sra. Àngels Pinyol.

La jornada va ser prou lluïda malgrat les previsions metereológiques que anunciaven fred i pluja. Tot i això es varen assolir les activitats que es repartiren entre l’exterior i l’interior del local, d’aquesta manera l’audició de sardanes a la plaça va lliur i emocionar els assistents i la resta d’actes, parlaments, lliurament del premi i vermut popular es van fer dintre el local.

A l’acte hi eren convidats el socis, veïns, les entitats de la Vila i partits politics. També i molt especialment als regidors i l’alcalde amb el propòsit (i així els varem indicar) de que poguessin dirigir unes paraules per cloure l'acte. Dels regidors convidats vam insistir en dos especialmente i ens van confirmar llur assitència i l’alcalde per motius d’agenda va dir que intentaria venir un moment però ho veia difícil.

Un d’ells el regidor de l’àrea de serveis a les persones i promoció social i l’altre el regidor de cultura i via pública

Al punt d’iniciar la jornada es varen presentar els dos regidors, la sorpresa nostra és que un d’ells, ens diu que si ja ve un altre regidor que no cal que hi sigui en l’acte, li recordem que son convidades especialment les dues regidories... no atén a raons i ens diu que parlarà amb l’altre regidor... Així, finalment es va quedar el regidor de l’àrea de serveis a les persones i promoció social que és qui va cloure l’acte i a qui li agraim per la seva atenció i respecte cap a nosaltres.

El que no té explicació és aquesta mena de menysteniment cap a l’Associació perquè no es tracta de qui hi ha, es tracta de que l’Associació representa Veïns i Veînes i que treballa pel Barri. Si hom es compromet a assistir a un acte com a representant polític s’ha de mantenir en el compromís adquirit. Nosaltres teniem interés, especialmente en que el Regidor de Cultura ens parles de la cultura en els barris ja que presentavem un  mural nou i de com és d'important la participació ciutadana. De tothom és conegut que a altres esdeveniments de la vila hi solen anar més d’un regidor.

Val la pena remarcar el valor de les associacions de veïns de la Vila que fa molts anys que treballem per mantenir i millorar la qualitat de vida dels vilatans, no contra  l’Ajuntament. Si això no s’enten així, les coses no funcionaràn. Esperem un canvi d'actitud per part de l'Equip de Govern en benefici de tothom.

Junta Associació Veïns i veïnes de Sant Julià

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.