Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Mor el conductor d'un cotxe en un xoc amb un camió a la C-15 a Sant Quintí de Mediona


ACN Sant Quintí de Mediona

18-02-2020 18:24

L'altre implicat ha resultat ferit de poca gravetat

Mor el conductor d'un cotxe en un xoc amb un camió a la C-15 a Sant Quintí de Mediona. Trànsit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 F. J. O. F., veí d'Òdena (Anoia) de 36 anys, és l'home que ha mort aquest dimarts en un xoc frontal entre el vehicle que conduïa i un camió al quilòmetre 29 de la C-15, a l'altura de Sant Quintí de Mediona. Els Mossos han rebut l'avís a les 11.44 h. El conductor del vehicle pesant ha sofert lesions de gravetat menor. S'han activat set patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers, que han fet tasques d'excarceració, i una ambulància i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La C-15 ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa i el trànsit s'ha desviat per la carretera C-244. Amb aquesta ja són 18 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes catalanes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.