Vegueria del Penedès

EMBOTITS D’AUTOR D’ORDAL

Ca l’Estevet, de l'Ordal, guanya el primer premi al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou


Redacció Subirats

24-02-2020 12:04

La botifarra d’ou tradicional que elaboren és un producte que segueix la recepta familiar de finals del segle XIX

Ca l’Estevet, de l'Ordal, guanya el primer premi al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou. Ajuntament de Subirats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ca l’Estevet – Embotits d’Autor d’Ordal ha guanyat el primer premi al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou en la categoria de botifarra tradicional. Els guanyadors del certamen, organitzat per la Fundació Oficis de la Carn de la Confraria del Gras i el Magre, es van donar a conèixer el passat dijous 13 de febrer.

Ca l’Estevet està situat a Ordal. La botifarra d’ou tradicional que elaboren és un producte que segueix la recepta familiar de finals del segle XIX i que, després de cinc generacions, ha anat evolucionant sense perdre la seva essència inicial.

A més de la botifarra d’ou tradicional en fan amb carxofa, patata i ceba, foie, ratafia i figues, poma amb tòfona o alfàbrega i tomàquet.

L’establiment subiratenc ja havia estat finalista en les quatre edicions anteriors del concurs. En tres ocasions havia obtingut la medalla de bronze en la categoria de botifarra d’ou singular i l’any passat va aconseguir una medalla de plata per la millor botifarra d’ou.

Des de l’Ajuntament de Subirats volem felicitar tota la família de Ca l’Estevet per aquest merescut reconeixement.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.