Vegueria del Penedès

INVESTIGADA

Citen a declarar la regidora vilanovina de JuntsxCat, Blanca Albà, per un tuit preelectoral


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-02-2020 16:56

Ha estat cridada a declarar en qualitat d'investigada aquest dimecres als jutjats de Vilanova per una denúncia de Ciutadans

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidora de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, ha estat citada a declarar aquest dimecres als jutjats vilanovins. Albà, primera tinent d'alcaldia de Vilanova i la Geltrú, ha estat citada en qualitat d'investigada per un tuit on feia una crida a omplir les urnes de vots independentistes a les eleccions espanyoles del 10 de novembre de 2019. La citació arriba després d'una denúncia de Ciutadans. La formació sobiranista ha fet avui una crida a la ciutadania a mostrar-li el seu suport demà a les 12.30h davant dels Jutjats de Vilanova i la Geltrú: "Serem sempre al costat de la llibertat d'expressió i dels nostres representants públics!".

Tots els vots independentistes són imprescindibles el 10N!! Per aturar el retrocés dels drets i llibertats i per la República Catalana! Si són per junts x catalunya millor, però sinó per qualsevol partit independentista!! Demà ningú a casa!! pic.twitter.com/j5Uo6LOulg

— Blanca Albà Pujol (@blancaalbapujol) November 9, 2019

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.