Vegueria del Penedès

AFFA-RIF

Vilafranca rep al president de la comuna d’Ait Youssef Ou Ali del Marroc


Redacció Vilafranca del Penedès

27-02-2020 13:45

També els acompanyava Zohra Koubia, de l’ONG AFFA-Rif, contrapart de l’ONG EqualMón a la regió del Rif, al Marroc, que treballa en projectes d’igualtat, equitat i participació a la regió

Vilafranca rep al president de la comuna d’Ait Youssef Ou Ali del Marroc. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El tinent d’alcalde Aureli Ruiz, i la regidora d’Igualtat i de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, han rebut aquest matí a la Casa de la Vila una delegació de la commune d’Ait Youssef Ou Ali, encapçalada pel seu president Mohamed Ouarouss, i tècnics de la comissió d’equitat i igualtat. També els acompanyava Zohra Koubia, de l’ONG AFFA-Rif, contrapart de l’ONG EqualMón a la regió del Rif, al Marroc, que treballa en projectes d’igualtat, equitat i participació a la regió del Rif (Marroc). Per part d’EqualMón hi era present el seu representant, Toni Resta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.