Vegueria del Penedès

DROGUES

Els alumnes de l'escola Sant Josep de Sant Sadurní reben informació sobre les addiccions de mans dels Mossos


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

04-03-2020 16:57

La xerrada, on van assistir gairebé 500 alumnes de l’ESO i de Batxillerat, es va enfocar a exposar les addiccions a les substàncies nocives per a la salut

Mossos d’Esquadra participen en una xerrada sobre les addicions a les substàncies estupefaents en una escola a Sant Sadurní d’Anoia. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van participar, el dimecres 26 de febrer, en la xerrada “Conscienciar per prevenir: les addiccions a les substàncies” organitzada pel Col·legi Sant Josep a Sant Sadurní d’Anoia.

La xerrada, on van assistir gairebé 500 alumnes de l’ESO i de Batxillerat, es va enfocar a exposar les addiccions a les substàncies nocives per a la salut i on, un agent de l’ORC de Sant Sadurní d’Anoia va explicar les possibles repercussions administratives i penals, relacionades amb les substàncies estupefaents.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.