Vegueria del Penedès

SANT GENÍS

Torrelles de Foix posa en marxa una campanya de recollida de diners per a la reparació del rellotge de l'església


Redacció Torrelles de Foix

04-03-2020 17:09

El cost de la reparació, a més del de la grua per dur a terme els treballs, supera els 7.000 euros

Torrelles de Foix posa en marxa una campanya de recollida de diners per a la reparació del rellotge de l'església. Ajt Torrelles de Foix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Torrelles de Foix, amb el suport dels comerços del municipi, ha iniciat una campanya per recollir diners per a la reparació del rellotge de Torrelles de Foix, avariat des de fa un temps.

Fins al 13 d’abril, es repartiran unes guardioles a la xarxa de botigues i comerços del poble per tal que els clients i veïns i veïnes puguin fer les seves aportacions.

El cost de la reparació, a més del de la grua per dur a terme els treballs, supera els 7.000 euros. L’Ajuntament de Torrelles hi aportarà el 50% i s’espera que amb les donacions dels veïns i el suport de l’església es pugui cobrir el pressupost.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.