Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Aïllen els companys del treballador amb coronavirus de l'Ajuntament de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-03-2020 20:30

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha activat dels protocols de prevenció davant la detecció d’un cas de coronavirus en dependències municipals

Aïllen els companys del treballador amb coronavirus de l'Ajuntament de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha activat dels protocols de prevenció davant la detecció d’un cas de coronavirus en dependències municipals, tal com s’ha informat aquest migdia. Des de l’organització s’ha procedit a  l’aïllament preventiu de les persones que comparteixen lloc de treball amb la persona que ha donat positiu, en espera que en els propers dies es pugui confirmar que no són portadores del virus. Cap d’elles presenta símptomes a hores d’ara. Per tant, se’ls ha indicat que no assisteixin als llocs de treball fins a nou avís.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol transmetre un missatge de tranquil·litat al conjunt de l’organització i a la ciutadania, amb el compromís de continuar aportant informació actualitzada i transparent. Igualment, recorda que totes les mesures que s’estan prenent segueixen els criteris establerts per les autoritats sanitàries competents.

Així mateix, des de l’Ajuntament es recorden les recomanacions de protecció bàsiques per prevenir contagis:

• Rentar-se les mans freqüentment amb aigua i sabó durant uns vint segons o amb un preparat amb alcohol.
• Tapar-se la boca i el nas en tossir o esternudar, principalment amb mocadors d’un sol ús o amb la part interna del colze.
• Evitar compartir menjar ni estris (coberts, gots, tovallons, mocadors...) i altres objectes sense que es netegin degudament.
• Evitar el contacte amb persones que presentin símptomes de grip o refredat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.