PUBLICITAT
GASTRONOMIA
12-03-2020 Última revisió: 14-03-2020 16:02
ACTUALITZACIÓ:
Per adaptar-nos a la nova situació de la crisi del COVID-19 el restaurant integrat a l’hotel, apalça el nou concepte, per tenir restaurant en situació d’emergència. Estarem oberts solament un torn amb el menjar que hi ha hagi per tal que els nostres hostes no es quedin sense poder menjar i per abastir aquell que es trobi amb una situació d’urgència. Farem un torn a les 14h i un a les 21h. Els clients hauran de menjar el màxim separats que puguin. Tancarem piscina i sauna. Desitjant salut a tothom i que tot passi ben aviat.
Joanaina Escala forma part de la cinquena generació de l'empresa familiar propietària de l'Hotel Cèsar i el restaurant La Fitorra, al carrer d'Isaac Peral a Vilanova i la Geltrú. En aquesta entrevista ens presenta la nova idea de restaurant que ha posat en marxa el passat mes de febrer. Es tracta d'una proposta innovadora que combina la idea de menjars per a celíacs i persones veganes i pels amants de les tapes i els assortiments.
La idea és senzilla però prou nova, perquè es tracta de fer un petit recorregut pel restaurant on cada client es pot anar servint diferents plats d'amanides, pastes, sopes i plats del dia, tot combinat amb les tapes que van sortint de la cuina i se serveixen a la taula. El final del recorregut es troba tota una gran oferta de postres. I si algú senzillament vol servir-se el menjar, per emportar-se'l, pot fer amb tot de recipients i bosses de paper. Deixeu que la Joanaina us expliqui de primera mà en què consisteix aquesta proposta, que per cert no té nom i s'accepten suggeriments.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT