Vegueria del Penedès

GASTRONOMIA

La Fitorra proposa un nou concepte de restaurant


Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú

12-03-2020 Última revisió: 14-03-2020 16:02

L'original idea combina els menjars per a persones celíaques i veganes, i pels amants del menjar de tapes i assortiments

La Fitorra proposa un nou concepte de restaurant. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

 

ACTUALITZACIÓ:

Per adaptar-nos a la nova situació de la crisi del COVID-19 el restaurant integrat a l’hotel, apalça el nou concepte, per tenir restaurant en situació d’emergència. Estarem oberts solament un torn amb el menjar que hi ha hagi per tal que els nostres hostes no es quedin sense poder menjar i per abastir aquell que es trobi amb una situació d’urgència. Farem un torn a les 14h i un a les 21h. Els clients hauran de menjar el màxim separats que puguin. Tancarem piscina i sauna. Desitjant salut a tothom i que tot passi ben aviat.

 

Joanaina Escala forma part de la cinquena generació de l'empresa familiar propietària de l'Hotel Cèsar i el restaurant La Fitorra, al carrer d'Isaac Peral a Vilanova i la Geltrú. En aquesta entrevista ens presenta la nova idea de restaurant que ha posat en marxa el passat mes de febrer. Es tracta d'una proposta innovadora que combina la idea de menjars per a celíacs i persones veganes i pels amants de les tapes i els assortiments.

La idea és senzilla però prou nova, perquè es tracta de fer un petit recorregut pel restaurant on cada client es pot anar servint diferents plats d'amanides, pastes, sopes i plats del dia, tot combinat amb les tapes que van sortint de la cuina i se serveixen a la taula. El final del recorregut es troba tota una gran oferta de postres. I si algú senzillament vol servir-se el menjar, per emportar-se'l, pot fer amb tot de recipients i bosses de paper. Deixeu que la Joanaina us expliqui de primera mà en què consisteix aquesta proposta, que per cert no té nom i s'accepten suggeriments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.