Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Vilafranca estudia bonificacions i compensacions per a empreses i famílies amb motiu per la crisi del coronavirus


Redacció Vilafranca del Penedès

13-03-2020 19:33

Aquestes mesures anirien encaminades a aplicar bonificacions sobre determinades taxes municipals i establir mecanismes de compensació per a les famílies usuàries dels serveis municipals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està estudiant quines mesures fiscals aplicarà per ajudar les empreses i famílies del municipi davant la crisi i les pèrdues econòmiques que està provocant el Coronavirus-COVID-19.

L’Ajuntament, conscient del trasbals econòmic que estan generant les mesures de contenció de la pandèmia, està analitzant quines mesures es poden aplicar per alleugerir, en la mesura del possible, les conseqüències econòmiques que està patint la ciutadania i el teixit empresarial del municipi.

Aquestes mesures anirien encaminades a aplicar bonificacions sobre determinades taxes municipals i establir mecanismes de compensació per a les famílies usuàries dels serveis municipals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.