Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Prorroguen durant 60 dies la vigència dels carnets de conduir que caduquin durant l'estat d'alarma


ACN Barcelona

21-03-2020 14:02

Els vehicles de distribució de medicaments, material sanitari i aliments estan exempts de les restriccions de circulació

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ministeri d'Interior ha dictat una ordre per prorrogar, durant 60 dies, la vigència dels carnets de conduir que caduquin durant l'estat d'alarma. A més, ha establert que els vehicles de distribució de medicaments, material sanitari i aliments, i altres serveis essencials, quedin exempts de les restriccions de circulació. L'ordre la publica el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) aquest dissabte, i assenyala que "els permisos i llicències de conduir, així com altres autoritzacions administratives per conduir, amb el període de vigència que venci durant l'estat d'alarma, quedaran automàticament prorrogats durant el mateix i fins a 60 dies naturals després de la seva fi". La resolució la signa el ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.