Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Sant Jaume dels Domenys suspèn temporal el pagament de la taxa d'escombraries industrials i comercials


Redacció Sant Jaume dels Domenys

24-03-2020 9:30

També s’ajorna el pagament de la resta de taxes i impostos municipals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El govern de Sant Jaume dels Domenys ha anunciat que atesa la situació d’emergència sanitària generada pel risc de propagació del COVID-19, i per tal de complir amb les normes dictades per l'Estat central i la Generalitat de Catalunya per contenir l'expansió, ha suspès temporalment el pagament de la taxa d’escombraries comercials als establiments i indústries afectades pel tancament obligatori i s’ajorna el pagament de la resta de taxes i impostos municipals.

L'Ajuntament està realitzant i es continuaran realitzant trucades periòdiques als majors de 65 anys per establir un contacte constant i poder ajudar-les en les necessitats bàsiques que els hi pugin sorgir. S'estan realitzant també tasques de desinfecció de la via pública, especialment davant dels comerços que venen productes de primera necessitat i de les zones de contenidors de recollida selectiva.

Finalment s’ha constituït el Consell Assessor municipal de l’emergència i el Comitè d’Informació que ha definit els serveis bàsics i estratègics que garantirà l’Ajuntament durant la crisi sanitària. Des de l’equip de govern es fa una crida a la tranquil·litat i responsabilitat dels veïns, insistint que es tracta de mesures preventives amb l’objectiu de protegir la salut de les persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.