Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Arriben les primeres 400.000 mascaretes a Sant Sadurní d'Anoia per a la seva distribució


ACN Sant Sadurní d'Anoia

29-03-2020 11:16

Catalunya rebrà un milió de mascaretes al llarg d'aquest cap de setmana procedents de Xangai

Imatge de caixes que contenen mascaretes a Sant Sadurní d'Anoia, el 28 de març del 2020. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Catalunya rebrà un milió de mascaretes al llarg d'aquest cap de setmana procedents de Xangai. De fet, aquest dissabte al matí ja ha aterrat a Saragossa un primer avió amb material sanitari, concretament unes 400.000 mascaretes, que han arribat a Sant Sadurní d'Anoia aquest vespre. Aquest material forma part de la comanda que la Generalitat va fer a l'empresa barcelonina Basic Devices, SL, que preveu un total de dos milions de mascaretes N95, FFP2 i KN95 i més d'un milió de vestuari de protecció per a personal sanitari. Segons fonts de l'empresa, el diumenge esta previst que aterri un segon avió i en total s'arribarà al milió de mascaretes quirúrgiques i 100.000 mascaretes KN95 aquest cap de setmana. L'acord va ser autoritzat pel ministeri de Sanitat el 19 de març.

Els representants de l'empresa Josep Maria Parellada i Roger Parellada han agraït a tothom que ha fet possible l'operació "en un escenari de gran complexitat i forta competència" i, especialment, a l'empresa Qatari Diar i les aerolínies Qatar Airways i Avialink.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.