Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

NODE Garraf posa en marxa una unitat d'assessorament per a professionals i empreses


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-03-2020 19:47

Aquest servei s'ofereix de manera gratuïta i personalitzada, bé per correu electrònic o bé telefònicament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha posat en marxa una unitat per atendre de manera individualitzada les consultes que, per part de professionals autònoms i directius d'empreses, arriben als ajuntaments de la comarca en relació amb les línies d'ajut i suport a l'activitat en l'actual contingència.

Aquest servei s'ofereix de manera gratuïta i personalitzada, bé per correu electrònic o bé telefònicament, i també es fa com a extensió dels serveis d'atenció dels ajuntaments, el consell comarcal i entitats gremials. D'aquesta manera s'ajunten esforços i es procura donar la major diligència a l'hora de respondre les consultes.

El servei és obert a tots els professionals i directius d'empreses. Poden fer arribar la seva consulta a l'adreça agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat o bé al telèfon 938 100 722.

A més, a l'espai web de NODE Garraf (www.nodegarraf.cat) s'ha habilitat un espai d'informació en el què s'hi poden trobar notícies i enllaços d'interès en relació amb els efectes de la pandèmia.

Des de l'Agència NODE Garraf es continua treballant en col·laboració amb les administracions locals i a disposició de les entitats i el teixit empresarial de la comarca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.