Vegueria del Penedès

LGTBI+

L’Ajuntament de Sitges se suma aquest dimarts al Dia per a la Visibilitat Trans


Redacció Sitges

31-03-2020 9:11

La jornada se celebra des del 2009 amb l’objectiu de reivindicar els drets de les persones trans, alhora que vol lluitar contra qualsevol tipus de discriminació

L’Ajuntament de Sitges se suma aquest dimarts al Dia per a la Visibilitat Trans. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sitges s’afegeix aquest dimarts, 31 de març, a la commemoració del Dia per a la Visibilitat Trans amb la finalitat de reivindicar el reconeixement de la identitat de les persones trans. La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat vol reclamar el compliment efectiu dels drets d’aquestes persones, així com contribuir a la lluita contra la discriminació que pateix del col·lectiu.

El Dia per a la Visibilitat Trans se celebra des del 2009 cada el 31 de març per iniciativa de l'activista transsexual estatunidenca Rachel Crandall, com a reacció pels pocs dies festius LGBTI. Fins aleshores la única commemoració que es coneixia era el Dia Internacional de la Memòria Transsexual, que recordava a les persones trans, víctimes de crims d'odi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.