Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Sant Pere de Ribes obre una línia d’ajuts al lloguer urgents


Redacció Sant Pere de Ribes

07-04-2020 20:07

Es farà una concessió directa per tal de facilitar el pagament mensual de les rendes de lloguer a les famílies més vulnerables

Sant Pere de Ribes obre una línia d’ajuts al lloguer urgents . Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Degut a l’impacte econòmic derivat de la crisi sanitària de la covid-19, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes atorgarà ajuts al lloguer urgents, mitjançant concessió directa, per tal de facilitar el pagament mensual de la renda de l’habitatge de residència a les famílies més vulnerables.

Podran beneficiar-se de l’ajut les persones i famílies amb un contracte vigent de lloguer al municipi, paguin una renda de lloguer de fins a 750€ mensuals i tinguin uns ingressos anuals no superiors a 24.965,55€ (si la unitat de convivència és d’1 membre), 25.737,68€ (si la unitat de convivència està formada per 2 membres), 26.844,68€ (si la unitat familiar està formada per 3 membres) o 27.739,50€ (si la unitat familiar està formada per 4 membres o més). Els serveis socials de l’ajuntament emetran un informe per tal de conèixer la situació de vulnerabilitat de la unitat de convivència sol·licitant i l’Ajuntament podrà demanar tota la documentació necessària per comprovar que es compleixen els requisits per a la seva concessió, doncs els ajuts restaran condicionats a la comprovació dels requisits declarats.

El document de sol·licitud, que ja conté un apartat per a la declaració responsable obligatòria, es pot descarregar al web de l’ajuntament, a la pàgina d’habitatge www.santperederibes.cat/municipi/habitatge o bé a l’espai “Comunicats, mesures i informació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes “de l’apartat covid-19 de la pàgina web municipal.

La documentació s’haurà de presentar mitjançant instància general a través de la Seu electrònica del web municipal. Per més informació us podeu adreçar a les OAC (tel. 93 896 73 00).
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.