Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

L’INCAVI impulsa una campanya per mostrar "el valor i l’empenta del sector del vi"


Redacció Vilafranca del Penedès

15-04-2020 17:48

Un vídeo explica que fa més de 100 el sector del vi ja va passar una greu crisi, la de la fil·loxera, que semblava que acabaria amb tot

‘Ho sabem fer’ és el lema del nou vídeo de l’INCAVI per mostrar el valor i l’empenta del sector del vi a Catalunya. INCAVI

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’INCAVI engega una campanya audiovisual a xarxes socials amb un vídeo de sensibilització i apoderament del sector del vi a Catalunya. Es tracta d’un audiovisual d’un minut de duració que explica que fa més de 100 el sector del vi ja va passar una greu crisi, la de la fil·loxera, que semblava que acabaria amb tot. Però que, amb l’esforç col·lectiu, se’n va en sortir. Ara, amb la crisi del coronavirus, d’una forma emotiva, el vídeo vol transmetre que no es pot perdre l’esperança perquè, el sector del vi ‘ho sap fer’. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.