Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Dues noves morts per coronavirus en les darreres hores als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès


Redacció Sant Pere de Ribes

03-05-2020 11:33

Més de 350 pacients ja han rebut l'alta als dos centres des de l'inici de la pandèmia

Dues noves morts per coronavirus en les darreres hores als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès. CSAPG

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dues noves morts per coronavirus en les darreres hores als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès eleven a 103 les defuncions des de l'inici de la pandèmia. Després d'una jornada sense registrar cap defunció, els hospitals del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ja han superat la barrera del centenar de víctimes per coronarivus: 32 defuncions a l'hospital de Vilafranca i 71 al del Sant Pere de Ribes.

Tot i aquestes últimes dades, la situació dels dos centres de referència es manté estable i amb tendència a reduir el nombre d'ingressats. Segons les dades facilitades aquest diumenge pel Consorci Sanitari, des de l'inici de la pandèmia, un total de 355 pacients amb coronavirus han rebut l'alta hospitalària i el nombre de pacients ingressats amb problemes respiratoris s'ha reduït a 86 a l'hospital de Sant Camil i 18 al de Vilafranca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.