Vegueria del Penedès

DESESCALADA DEL CONFINAMENT

Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-05-2020 20:05

L'Ajuntament ha començat aquest dimecres a fer modificacions en la mobilitat urbana que entraran en vigor dilluns

Vilanova suprimeix dos carrils de la ronda Ibèrica per habilitar nous aparcaments. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú es prepara per a la nova mobilitat que ha dissenyat el govern per al desconfinament. Aquest dimecres s'ha començat a dibuixar la nova senyalització d'una de les artèries principals de la ciutat, que passarà a tenir un únic carril en cada sentit de la circulació a partir de dilluns. Els dos carrils que s'anul·len es destinaran a habilitar noves places d'aparcaments.

El govern explicarà aquest divendres en roda de premsa els detalls de la nova mobilitat, però ja va avançar la passada setmana a l'Audiència Pública que es transformarà la rambla Samà i l'avinguda de Francesc Macià, on s'habilitaran dos carrils bicis que comportaran l'eliminació de cordons d'aparcament en aquests carrers.

El regidor de Mobilitat i projectes i obres d'espai urbà, Antoni Palacios, explicava també l'aprovació d'un decret per declarar tot el nucli urbà "zona menys 30" i l'inici de les obres de la tercera estació intermodal per bicicletes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.