Vegueria del Penedès

EMERGÈNCIES

El vídeo d'un tècnic d'ambulàncies de Vilanova es viralitza a les xarxes per denunciar el col·lapse de la ronda Ibèrica


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-06-2020 19:47

La gravació mostra les dificultats del vehicle d'emergències per obrir-se pas entre els vehicles que circulen i els turismes estacionats

El vídeo d'un tècnic d'ambulàncies de Vilanova es viralitza a les xarxes per denunciar el col·lapse de la ronda Ibèrica. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El vídeo que ha enregistrat aquest dijous un tècnic d'ambulàncies a Vilanova i la Geltrú s'ha viralitzat a les xarxes socials per denunciar el col·lapse de la ronda Ibèrica. La gravació mostra les dificultats del vehicle d'emergències per obrir-se pas entre els vehicles que circulen i els turismes estacionats. El vídeo s'ha publicat a facebook i en poques hores s'ha viralitzat coincidint amb l'inici de les restriccions a la ronda per les obres a la xarxa d'aigües.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.