Vegueria del Penedès

DESESCALADA DEL CONFINAMENT

L'Arboç facilitarà l’ampliació gratuïta de les terrasses per tal de garantir el distanciament social i dinamitzar el sector


Redacció L'Arboç

09-05-2020 10:43

Els propietaris d’establiments interessats hauran de presentar una sol.licitud a través de la seu electrònica

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de l’Arboç facilitarà a bars i restaurants l’ampliació de les terrasses per tal de garantir el distanciament social i a la vegada dinamitzar el sector greument afectat per les mesures de l’estat d’alarma. Bars i restaurants podran mantenir així la seva capacitat de negoci respectant a la vegada les mesures de distanciament, i complint la normativa de la Fase 1 segons la qual només es permetrà el 50% de l’ocupació a les terrasses. Els propietaris d’establiments de restauració que hi estiguin interessats hauran de presentar una sol·licitud a través de la seu electrònica demanant l’ampliació de l’espai per poder mantenir el nombre de taules autoritzades per les terrasses.

L’Ajuntament ha publicat un edicte segons el qual, a partir del pròxim dilluns 11 de maig, quan entri en vigor la fase 1 de la desescalada, es podrà ampliar l’espai de les terrasses de bars i restaurants a la via pública. Aquesta ampliació vindrà condicionada, prèvia sol.licitud i informe de la Policia Local, pel fet que no suposin un obstacle per al trànsit de vianants i que a la vegada es puguin complir les distàncies de seguretat.

Aquesta mesura vol contribuir a la reactivació econòmica del sector de la restauració arran de la paralització econòmica causada per la pandèmia. A més, des del consistori també s’està estudiant una possible bonificació parcial de la taxa de terrasses.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.