Vegueria del Penedès

DENÚNCIATS

Enxampen dos menors a Sitges de matinada amb eines habituals per a robatoris


Redacció Sitges

10-05-2020 10:33

Els joves van explicar a la policia que eren per a l'assignatura de tecnologia, però van ser denunciats igualment pel trencament del confinament

Enxampen dos menors a Sitges de matinada amb eines habituals per a robatoris. Policia local de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Sitges ha denunciat aquesta matinada dos joves menors d'edat pel trencament del confinaments. Els menors, un veí de La Llagosta de 16 anys i una veïna de Corbera de 15 anys, duïen eines susceptibles de ser usades per cometre robatoris. Segons van dir als agents, les eines eren per a l'assignatura de tecnologia. La policia local els ha denunciat per trencar el confinament i van ser lliurats als pares.

Des de la declaració de l'estat d'alarma, la policia local de Sitges ha posat 674 denúncies, ha detingut 5 persones i ha investigat altres 7.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.