Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

CCOO i UGT insten l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú a crear un espai de concertació social


Redacció Vilanova i la Geltrú

11-05-2020 12:09

CCOO i UGT insten l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú a crear un espai de concertació social. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les organitzacions sindicals majoritàries al Garraf, CCOO i UGT, s’han adreçat a l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau i Sanabra, per demanar-li la creació d’un espai estable de concertació i diàleg social a la ciutat. Segons Albert Rodríguez de CCOO i Francesc Rica d’UGT una ciutat com Vilanova i la Geltrú pel seu pes polític, econòmic i social és convenient implicar el conjunt de forces polítiques, als agents socioeconòmics i al conjunt de la ciutadania per compartir un diagnòstic, construir consensos i articular acords que prevegin el mitjà i llarg termini per la ciutat.

Els sindicats apunten que les seves prioritats són, des d’una mirada comarcal on ja han començat a treballar en un nou context del Pacte per l’Ocupació del Garraf, salvar l’ocupació actual de les persones, teixit productiu i empreses, garantir protecció social per les persones més vulnerables i construir alternatives que permetin atraure inversions i treball digne.

També afirmen que les previsions econòmiques dels sectors serveis, de la indústria i apunten a un significatiu repunt de l’atur a la ciutat i hem de posar les mesures per atenuar les conseqüències i buscar altres alternatives per un desenvolupament econòmic inclusiu i sostenible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.