Vegueria del Penedès

SEGURETAT

Comencen les obres per tancar perimetralment les vies de tren a Cubelles


Redacció Cubelles

14-05-2020 20:05

L'actuació per la millora de la seguretat l'executa ADIF i l'Ajuntament en farà el manteniment i conservació

Comencen les obres per tancar perimetralment les vies de tren a Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

ADIF ha iniciat les obres de tancament perimetral de les vies del tren en aquells trams de Cubelles on encara s'hi podia accedir a peu. Aquesta actuació és el darrer pas d'unes negociacions iniciades per l'Ajuntament de Cubelles l'any 2015 que van desembocar en la signatura d'un conveni, l'any 2018, i que culminarà amb l'actual execució dels treballs de millora de la seguretat amb la instal·lació d'unes tanques que aïllin l'accés a les vies del tren.

La zona afectada és el carrer Ausiàs March entre l'estació de RENFE i la riera del Foix, en sentit sud, i ambdós costats de la via entre l'estació i el torrent de Santa Maria, en sentit nord. En aquest cas, aïllant l'accés des del carrer Millera i l'avinguda Onze de Setembre (veure mapa adjunt). La previsió és que les obres acabin al juny i tindràn un pressupost d'uns 100.000 euros assumit íntegrament per ADIF, mentre que l'Ajuntament pressupostarà fins a 3.000 euros anuals per al seu manteniment i conservació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.