Vegueria del Penedès

DESESCALADA DEL CONFINAMENT

El mercadal dels Monjos ha estrenat les mesures de seguretat pel coronavirus aquest diumenge


Redacció Santa Margarida i dels Monjos

17-05-2020 11:54

La zona de venda està encerclada i s'ha habilitat un punt d’entrada i un de sortida per controlar l'aforament

El mercadal dels Monjos ha estrenat les mesures de seguretat pel coronavirus aquest diumenge. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El mercadal dels Monjos ha estrenat aquest diumenge 17 de maig les noves mesures de seguretat pel coronavirus. El mercat ha comptat amb una vintena de parades de fruita, verdura i alimentació únicament per a la clientela local.

Les parades s'han ubicat a l’espai habitual del sector de l’alimentació del mercat, amb separació entre punts de venda i amb el seguiment les mesures de seguretat que estableixen els protocols sanitaris de la Fase 0. La zona de venda està encerclada i té un punt d’entrada i un de sortida. Per accedir-hi és recomanable l’ús de mascaretes i guants.

Pel que fa a la clientela, s'ha controlat l’accés per evitar concentracions de públic excessives en un mateix moment i es prioritzarà l’accés al recinte de les persones grans. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.