Vegueria del Penedès

DIVERSITAT SOCIAL

La Festa per una Societat Inclusiva al Garraf es trasllada a les xarxes


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-05-2020 11:23

La plataforma que defensa la diversitat social i la integració educativa i laboral de totes les persones ha adaptat l'acció reivindicativa al confinament

Toni Cebrià, membre de la plataforma que impulsa la Festa per una Societat inclusiva. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La festa per una societat inclusiva aquest any s'ha traslladat a les xarxes. L'alerta sanitària ha obligat a suspendre la festa, però les activitats i les reivindicacions s'han mantingut. Toni Cebrià, membre de la plataforma que impulsa aquesta acció, explica en una entrevista a Eix Diari la necessitat de defensar la diversitat social i la integració educativa i laboral de totes les persones. La plataforma no ha renunciat a celebrar la XVII Festa per a una societat inclusiva al Garraf i segueix treballant i sensibilitzant la societat per a la inclusió i diversitat a la comarca i reivindicant la igualtat d'oportunitats per a tothom. Aquest dissabte, com estava previst, faran públic el manifest d'aquest any.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.