Vegueria del Penedès

FASE 2 DEL DESCONFINAMENT

Sanitat accepta que Garraf i Alt Penedès es mantinguin en fase 2 amb Barcelona


ACN Vilanova i la Geltrú

12-06-2020 14:18

La Generalitat no descarta demanar que avancin a fase 3 abans del cap de setmana que ve

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ministeri de Sanitat ha autoritzat la petició de Salut i Girona i la Catalunya Central passaran a fase 3 dilluns. El Departament ha decidit finalment no incloure a la petició l’àrea de Barcelona i Lleida, que van entrar en fase 2 aquest dilluns, i que arrosseguen les comarques del Garraf, amb Cunit, i l'Alt Penedès. Salut al•lega que necessita uns dies per veure l’evolució de l’epidèmia i, si és l’esperada, proposaran que el canvi de fase es produeixi abans del cap de setmana que ve. Amb l’avenç de Girona i Catalunya Central, a partir de dilluns gran part de Catalunya -a excepció d’aquestes dues regions- estarà a la tercera etapa de la desescalada sota el comandament de la Generalitat.

Sanitat també ha donat el vistiplau perquè Galicia entri en la ‘nova normalitat’ a partir de dilluns i que el País Valencià, Ceuta, Ciudad Real, Toledo i Albacete (Castella-la Manxa), Lleó, Zamora, Palència, Valladolid i Burgos avancin a fase 3. Madrid continuarà en fase 2 i la comunitat preveu demanar dilluns avançar a la 3 el 22 de juny, just el dia en què decaurà l’estat d’alarma.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.